Prodej rodinného domu 157 m², Nový Knín

14 508 200 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exklusivně nabízíme prodej zrekonstruované usedlosti v obci Nový Knín, okr. Příbram. Jedná se o velmi zajímanou nemovitost v samém srdci obce Nový Knín a přitom zde máte absolutní soukromí a klid. Celková plocha pozemku činí 896 m2, z toho je zastavěná plocha a nádvoří 467 m2 a zahrada 429 m2. Dům prošel nákladnou a citlivou rekonstrukcí s kvalitními technologickými postupy v energetické třídě B.

Dispozice domu přízemí (77 m2), po vstupu se nacházíme ve vstupní hale, hlavní dominantou domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem (42 m2) s vysokými stopy, díky kterém je místnost velmi vzdušná. Na přízemí máme dále v druhé polovině domu pokoj (13,3 m2) s koupelnou, samostatnou toaletou, technické zázemí. Kuchyňská linka je již v ceně a je před dokončením montáže. Z obývacího pokoje vede schodiště do 1. patra (80 m2), zde se nachází 3 pokoje (26 m2, 11 m2 a 14,3 m2), koupelna, toaleta a spojovací chodba, kde je navržen skříňový systém, díky kterému získáte spousty úložného prostoru. Dům lze na přání nového majitele dokonči dle vlastních představ.
Okna jsou nová, dřevěná, špaletová, vytápění je zde řešeno pomocí tepelného čerpadla s kombinací elektrokotle a se zásobníkem na vodu, dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, z 1/4 je podsklepen.
Pozemek je z jedné strany oplocen kamennou opěrnou zdí, z další strany tvoří hranici pozemku samotný dům a zbylé oplocení bude dokončeno klasickým pletivem. Na pozemek je přístup přes stylová dřevěná vrata a máme zde dostatek prostoru na parkování či výstavbu parkovacího přístřešku či garáže.

Lokalita je velmi dobře dostupná autem Praha cca 40min, Mníšek pod Brdy 20 min, Dobříš 10min. Dále zde lze využít autobus linky 361 v pěší vzdálenosti. Veškerá občanská vybavenost se nachází v obci a nebo v nedaleké Dobříši. Okolí je rozmanité se spoustou zeleně s možností výletů či vycházek do přírody. Nedaleko se nachází Slapská přehrada.

Pro více informací kontaktujte makléře, prohlídka nemovitosti je možná po dohodě. Cena zahrnuje provizi RK. Vřele Vám tuto nemovitost doporučuji.

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 57380
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 896 m²
Plocha užitná 157 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist