Prodej rodinného domu 168 m², Dobříš

17 490 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Kompletně a nadstandardně vybavený dům 5+kk z roku 2020 se nachází v nově vzniklé lokalitě dvou ulic. Rohový pozemek, který se nachází přímo naproti lesu, nabízí plnohodnotnou plochu 837 m2. Zděná stavba (Porotherm 250 mm + 180 mm EPS) v energetické třídě A je vybavena podlahovým topením s tepelným čerpadlem, elektrickými žaluziemi a zajímavostí je například provedení stropu z betonových panelů, které se podepisují na skvělé tepelné izolaci (střecha zateplena 300 mm EPS).

Mimo technologií a úsporného provozu (energie do 8 MWh/rok) je však hlavní devizou domu právě jeho umístění, které těží z perfektní polohy v přímém sousedství rozsáhlých lesů. Klidná lokalita, která je umístěná mimo provoz, udržuje komorní charakter a jednotnou koncepci architektury. Dům sloužil jako vzorový, tudíž je vybaven vyšším standardem, mezi který patří například dřevěné podlahy či kvalitní kuchyně.

Dům nabízí dvě podlaží, přičemž většinu prvního tvoří velký obývací pokoj s kuchyní (45 m2), který lze propojit se zahradou otevřením dvou portálových oken. Z jednoho je pak realizován výstup na terasu s jižně orientovanou bioklimatickou pergolou s polohovatelnou střechou i bočnicemi. V kuchyňské lince nechybí vestavěná vinotéka, její provedení oživuje ostrůvek obložený slzičkovým plechem. V prvním podlaží se nachází taktéž pokoj pro hosty či pracovna, oddělená toaleta a vstup do garáže (20 m2), který je realizován přes technickou místnost. V té je umístěná vnitřní jednotka TČ Mitsubishi a prostor pro pračku.

Horní podlaží tvoří tři ložnice a dvě koupelny. Propojení řeší schodiště s otevřenou galerií a světlovodem. Hlavní ložnice je řešena jako samostatná sekce s vlastní šatnou i koupelnou. Dva dětské pokoje se nachází v druhé polovině podlaží, sdílí vlastní koupelnu i identickou plochu (14.6 m2). Každá ze tří ložnic má k dispozici výstup na terasu.

Velká rohová zahrada je kompletně dokončená a osázená, v přední části pozemku u garáže se nachází velká zpevněná plocha, která bez potíží pojme parkování pro 3 auta. Topení je v celém domě podlahové. Venkovní stínění zajišťují elektrické žaluzie, zabezpečení pak alarm.

Lokalita ,,Za Větrníkem" nadchne především ty, kdo chtějí zůstat v dobrém dosahu Prahy (39 km na Anděl), ale zároveň chtějí klidné bydlení mimo ruch města. Zajímá-li vás o této nabídce více informací či technických detailů, rád vám poskytnu odkaz na web s obsáhlejším popisem.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5782
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 837 m²
Plocha užitná 168 m²
Plocha zastavěná 112 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist